Sunday, April 18, 2021

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan lagi. Then kita semua akan menyambut Hari Raya di bulan Syawal.. Ahha! Selalu kalau raya mesti fikir baju raya, kasut raya, tudung raya kan? BEG RAYA dah ada ke belum? Nak beg baru tapi taknak yang mahal-mahal? Ahh F.Timber ada promo Beg Raya dengan harga serendah RM49 sahaja!!

Ahha nak beg comel-comel macam Ivy, Tifa & Aryna ni? Promo 50% diskaun dari harga asal, now hanya RM49 sahaja! 

Comel kan? If nak bagi sebagai hadiah buat kawan-kawan/ family pun boleh. Sis sendiri pun dah grab 2 beg Ivy! Hehe.. 😊

Lagi apa promo menarik? Untuk Holiday Collection ada 20% diskaun! Ada pelbagai beg such as Joy, Neko, Hanna dan Clara yang anda boleh pilih.


Rambang mata?? Hehe.. Actulaly ada banyak lagi beg yang tengah hot selling. Semua Promo ni akan berakhir pada 30 April 2021.

Interested? Contact us :

FB : Original F.Timber Bag by Misya
IG : @bagsandwalletbymisya

WA : http://www.wasap.my/+60169561764
Telegram: t.me/bagsandwalletbymisya



Misya : Reward untuk diri sendiri.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...