Wednesday, March 24, 2021

Diskaun 30% || Harga bermula dari RM69 hingga RM112 beg F.Timber dan Nichi!!

Salam semua. Semalam sis ada update about 30% discount untuk selected bag sehingga 31 Mac 2021 ni dalam ENTRY ini.  Ahha ni sis share bag-bag tersebut. Kot mana berkenan, habaq mai kat sis tau. Yang dah lama usha-usha dan ternanti-nanti beg kegemaran ada diskaun best ke tak, haa inilah masanya grab! Jom tengok. Kesemua beg berharga bawah RM120 selepas diskaun. Penjimatan yang sangat berbaloi-baloi, FREE POSTAGE also!









































Amacam? Menarik kan? Rambang mata ke tu? Nak tahu details setiap bag atau nak buat pembelian boleh terus DM sis di SINI ya. Atau pm di IG @bagsandwalletbymisya. Cepat sebelum orang lain rembat sebab stock setiap bag dah tak banyak yang tinggal..!



Misya : Shopping sebelum puasa.

Tuesday, March 23, 2021

PROMO F.TIMBER MARCH BERAKHIR 7 HARI LAGI

Salam semua!! Allahu punya lama tinggal blog ni sampai berhabuk dah. Sis tersangat-sangatlah busy sampai tak nyempat nak update any entry. Tapi ni sis curi masa jap update sebab rasa ralat sangat if tak share.. Bulan Mac ni ada banyak promosi beg-beg F.Timber tau termasuk FREE POSTAGE! Jom scroll down..

Free postage ni seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Labuan tau!! Selalunya kos postage ke sana RM11, but uols dapat penjimatan tanpa caj postage ni!! So sangat-sangat rugi orang sana tak shopping bulan Mac ni.

Then, March ni juga F.Timber launching new giftbox set which diberi nama Care Giftbox Set. Harga asal giftbox ni RM203 tapi promo Mac hanya RM99 sahaja!!

Apa yang ada dalam giftbox set ni? Ada 6 item dan semuanya anda boleh pilih nak warna apa. Kecuali Box & Reben tu jela takleh pilih. Hehe.. But to be honest, time ni la sesuai nak bagi hadiah kat kawan-kawan atau family yang dah lama tak jumpa. Especially sejak pandemik Covid19 ni takleh nak balik kampung / gathering. So let us deliver this giftbox set untuk yang tersayang.. :)

Nak bagi wallet sebagai gift pun boleh.. Kami ada Love Giftbox set yang bernilai RM144 tapi promo RM89 sahaja! 

Lagi? Lagi?? Haaa next ni paling best! Diskaun 30% untuk beg-beg terpilih! Bukan 1, bukan 2 tapi berpuluh-puluh beg ada diskaun!  Nanti sis update beg mana yang ada 30% diskaun ni dalam entry seterusnya.

Lagi menarik, beli mana-mana beg anda automatik layak untuk Purchase With Purchase (PWP) wallet pilihan anda dengan hanya add-on RM39 sahaja! Harga asal wallet bernilai RM69. So jimat RM30 dah! Sangat-sangat berbaloi... Boleh mix and match nak warna bag & wallet kegemaran. 

FREEGIFT ada ke? Of course ada! Hehe.. Untuk pembelian RM80 ke atas akan mendapat free cardholder manakala RM120 ke atas akan mendapat free Exclusive Origami Tray. Both freegift boleh pilih warna tau selagi stock masih ada.

And terakhir sekali, for those yang shopping bulan ni dengan sis, sis akan bagi hadiah Lucky Draw untuk customer bertuah iaitu sebuah beg Celest Green macam dalam gambar bawah ni.. 

Best kan? So, nak tahu lebih details jemput join telegram group t.me/bagsandwalletbymisya atau follow IG @bagsandwalletbymisya 

Ada 7 hari lagi sebelum Mac 2021 berakhir. Cepat-cepat grab okeys.. Ok, happy shopping!! 😊

Misya : Shopping Pra-Ramadhan

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...