Friday, January 8, 2021

Senarai Peserta Wallet Giveaway by Misya 2021

Salam semua. Dah join Giveaway saya yang tengah berlangsung sekarang? Still berlangsung tau sehingga 15 Januari 2021. If belum join boleh klik banner kat bawah ni untuk lihat kaedah penyertaan. Mana tahu ada rezeki uols dapat wallet baru di tahun baru ni. :)


So, sis nak update senarai peserta dan poin terkini yang terkumpul oleh setiap peserta. Macam mana nak kumpulkan poin? Senang je! Cecepat klik banner di atas. Berikut senarai peserta mengikut ranking point masing-masing. 


1. Abam Kie (Telegram) : 40 points

2.  Ejulz (Blog) : 34 points

3.  Lycialaurentia (IG + Telegram) : 32 points

4. Dyastarz (IG) : 14 points

5. Mummy Ayu (Blog) : 12 points 

6. Suria Amanda (Blog) : 12 points

7. Najah Salwa (IG) : 10 points

8. Citybakes.my (IG) : 9 points

9.  Nora Razalli (Blog) : 8 points

10. Ah_Jaynee (IG) : 5 points  

11. Marywong570 (IG): 4 points

Next?


Nampaknya blogger Abam Kie mendahului kesemua peserta. Masih ada masa untuk para peserta mengejar points! hehe.. Good luck kepada semua peserta.. Berapa wallet sebenarnya sis nak bagi free ni? 1 or 2 or kesemuanya? Jeng-Jeng jeng.. Tunggu.... ;)



Misya : Kurang 'lucky' in any contest.

10 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...