Tuesday, December 29, 2020

Review Blog || Thejagungspirasi by Aiman

Salam. Blog ke 6 terpantas yang join Segmen sis ni adalah blog Thejagungspirasi by Aiman. Mula-mula tengok blog ni memang teringin nak review. hehe. Why? I think adik ni sangat talented dalam dunia blogging. Bila check entry-entry beliau rupanya since tahun 2016 Aiman dah start blogging. Plus menggunakan header THEJAGUNGSPIRASI tu lagilah wat sis tertanya-tanya apa makna disebalik nama tu. Peminat jagung ka? Ada tanam jagung ka? hehe..



Blog beliau simple je tapi kemas dan mudah nak capai apa-apa widget dalam tu. Kira simple but smart la. Dan Aiman ni rajin tau luangkan masa join segmen-segmen dan GA anjuran blogger lain. Sebab kebiasaan blogger lelaki ni jarang nak join segmen or GA. But he is very supportive guy. To Aiman, kipidap okeys! Moga terus sukses! Jemput singgah ke blog beliau okeys (klik je gambar atas ni). :)


Misya : Moga ada rezeki dapat anak lelaki 1 hari nanti.

2 comments:

  1. InsyaAllah misya.. moga lepas ni ada rezeki dapat anak lelaki pula..

    ReplyDelete
  2. Wah terima kasih review! Hehe. Panjang cerita di sebalik domain blog tu haha.

    Moga murah rezeki Kak dapat anak lelaki nanti. Amiin :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...