Wednesday, December 23, 2020

Review Blog || Life & Love of Mrs Kay

Salam. Next, sis nak review blog terpantas iaitu Life & Love of Mrs Kay by sis Sheila Arshad a.k.a Ammi. 


Ok, terjah je blog Mrs. Kay ni, sis suka sangat sebab kemas dan sistematik. hehe. Bertemakan hijau dedaunan memang sejuk mata memandang gitu. Yang bestnya Mrs. Kay ada share macam-macam resipi menarik dalam blog beliau. Bolehlah cuba nanti. One more thing yang menarik perhatian saya adalah tajuk-tajuk entri beliau semuanya short and sweet but padat. Agak interesting for me bagi memudahkan pembaca juga sebab straight to the point dengan isi yang nak disampaikan. 



Jemputlah terjah blog Mrs Kay ni ya. Kipidap Mrs Kay! :)


Misya : Sis memang sweet :p


6 comments:

  1. Wah cayalah, kalini blog ammi 😁

    ReplyDelete
  2. my classmate masa sekolah rendah dulu ni...and of coz masih keep in touch, through blogging ni... congrat sheila!!!

    ReplyDelete
  3. thanks misya sbb review blog ammi...lama ammi tak jengah blog. bersawang dah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...