Thursday, December 10, 2020

Nak menang beg free? Tonton FB Live esok!

Salam semua. Hello semua!😊 Esok sis akan muncul di FB Live untuk tunjukkan demo beberapa beg antaranya Holly, Neko, Clara, Eve dan yang paling tengah hot selling sekarang adalah Celest! Macam yang sis pegang dalam gambar ni. Dan yang paling best uols berpeluang memiliki beg Celest ni secara PERCUMA!! 😱😱😱  Bagaimana? Kena tonton FB Live esok 11.12.2020 jam 1.00 tengahari. Sis akan explain caranya. Sambil menikmati lunch uols, bolehlah tonton sis membebel. Hehe.. Mana nak tonton? Sila like dan follow FB page sis di Original F.Timber Bag by Misya

Macam-macam beg sis akan tunjuk. Tote bag, bagpack, sling, shoulder dan pelbagai lagi beg. Antara beg-beg yang sis akan tunjukkan esok like below :



Ok see uols tomorrow!💃💃💃❤️❤️❤️ 


Misya: Live melatih diri meningkatkan keyakinan diri. 

8 comments:

  1. Replies
    1. yezza beg F.Timber semua memang cantik. hehe

      Delete
  2. huhu terlepas..hihiks.. btw jom join GA saya sis https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    ReplyDelete
  3. huhu terlepas sudah fb live nya... btw cantik2 beg tuuu

    ReplyDelete
  4. hai,jemput join GA saya..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...