Monday, August 3, 2020

Summer Hat Gift for BabyS from my sister

Salam. Comel tak Baby Soffea pakai summer hat ni? Haa special gift from her Mama Ngah (my lil'sister) nun jauh di Australia sana. Thank you Mama Ngah! Actually this summer hat Mama Ngah nya tempah dari kawan baiknya Syafiqah Azman atau boleh visit IG nya @jemaripaman. Walau jauh di mata, tetap tak lupa di hati. Yela since BabyS lahir, Mama Ngah nya belum dapat jumpa lagi. So jom tengok BabyS menggayakan topi handmade yang sangat cute ni. Yang nak order topi or bermacam lagi produk yang dikait khas comel-comel, klik je IG kat atas tu ya. 










Comel tak saya? ;)


Moga murah rezeki adik saya kat Australia sana with her family. Yela, jauh-jauh pun still tak lupa anak-anak buah kat sini. Bilalah kami dapat berkumpul semula. Almaklum musim-musim Covid19 ni entah bila dorang dapat balik Malaysia. Doakan agar kita semua selamat dari bahaya Covid19.



Misya : Baby pandai tengok kamera macam mommynya.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...