Thursday, June 18, 2020

Checkup BabyS 2 bulan dah pandai selfie?

Salam. Kejap je masa berlalu BabyS dah cecah usia 2 bulan which macam biasalah kena pi klinik untuk checkup dan cucuk vaksin. Cuma time PKP ni mommy sorang jela dapat bawa baby masuk klinik. Alhamdulillah berat badan, panjang dan ukur lilit kepala BabyS semuanya normal. Syukur BabyS membesar dengan sihat dan cergas. Sampaikan dah semakin bijak bila mommy ajak selfie, dia dah pandai tengok kamera! Dengan kebotakan kepala BabyS menambah lagi kecomelannya which lagilah mommy nak snap banyak-banyak. hehe..


Yang best BabyS dah pandai senyum-senyum depan kamera. Alahai anak, melting mommy dibuatnya..



Dengan pipi labuh dan double chin dia tu wat rasa nak gomol-gomol je. huhu








Geram nengok gambar-gambar ni. So mommy park kat sini untuk dijadikan kenang-kenangan. Yang penting BabyS sentiasa sihat, kuat dan cergas. Nanti boleh main dengan kakak Erina bila dah besar sikit.


Misya : Sedih nak hantar anak ke pengasuh sebab cuti bersalin dah nak habis. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...