Monday, April 10, 2017

Menang Segmen : Nak Wani Reviewkan Blog Anda?

Salam. Hooray saya menang segmen anjuran Wanrus Waniee iaitu  Segmen : Nak Wani Reviewkan Blog Anda? Saya antara 10 blogger bertuah yang terpilih untuk di review oleh Waniee. Huhu nervous pulak bila orang nak review kita ni. Hehe.. Takpela at least hasil review nanti boleh saya wat penambahbaikan untuk blog saya yang suam-suam kuku ni. Ahaks.. TQ Waniee for choosing me via encik random. hehe.. 


Misya : Suka kritikan membina.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...