Friday, February 24, 2017

Review blog Aimi Muhamad

Salam. Ok seterusnya nak review blog ketiga yakni yang terakhir, blogger ni berkongsi sama nama awal dengan saya iaitu Aimi. Hehe.. Jom tengok apa saya nak review blog Aimi Muhamad a.k.a Cik Puan Jelita ni.


Melangkah masuk je dalam blog Aimi (macam cakap untuk diri sendiri pulak. ahaks) ni, terpampang foto beliau dan husband sebagai header. Simple and nice but kalau boleh dikecilkan sedikit sizenya pasti nampak lebih menarik. Sebab kadang-kadang bila header terlalu besar, visitor terus rasa taknak scroll down dah. But i know Aimi ni seorang yang sangat lovely sebab most foto yang diletakkan adalah foto with husband and her cute baby. Memang most entry beliau ke arah keibuan dan tips-tips menarik yang dikongsikan tentang masakan, penjagaan bayi dan sebagainya. Overall ok but perlu dikemaskan lagi susunatur dan size widget supaya lebih mesra pembaca. But saya suka pengisian entry Aimi. Keep up sis!=)


Misya : Kongsi ilmu bermanfaat.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...