Wednesday, August 10, 2016

Teaser Bridal Shoot with Ashbarz Studio...

Salam. Dah lama rasanya tak pakai baju pengantin. hehe.. Baru-baru ni dapat peluang menggayakan baju pengantin dalam sesi photoshoot untuk casting Majalah Mingguan Wanita di Ashbarz Studio, Setia Alam. Sempat gayakan 2 pasang persalinan pengantin. Kalau ada rezeki InsyaAllah saya akan dipanggil untuk sesi photoshoot Majalah Mingguan Wanita. Tapi model-model lain yang terpilih untuk casting ni tak kurang hebatnya. So dalam entry ni saya just share teaser sesi casting bridal shoot ni. :)

Masih ada seri pengantinkah? hehe...

Persalinan yang sangat gojes..



Rindu nak bersanding lagi. Hehe.. Teringat masa majlis kahwin saya dulu. Wah gituuu... 

Tak sangka dapat jumpa 2 model cun ni, sama-sama attend modelling class under Ara Lee. Kira macam reunion pula. 

Apa-apa pun thanks to Ashbarz Studio yang sudi memilih saya sebagai salah sorang model untuk sesi casting bridal shoot ni. Peluang yang diberi takkan saya sia-siakan and I hope dah dapat beri yang terbaik untuk sesi casting ni. Hope ada rezeki nak collaborate lagi lepas ni. =)



Misya : Ada rezeki tak kemana.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...