Thursday, August 11, 2016

Selfie di ambang maut..

Hehe.. Siapalah rajin mengedit gambar sebegini. Gelagat kucing tak kisah time bila pun tetap menghiburkan. Hope kucing ni selamat dari ambang maut (dikejar anjing) walaupun ia sekadar edit. Sebab kucing aunty saya pernah mati sebab digigit anjing liar. Kesian sangat sebab luka yang parah kat leher dia takleh wat apa, last-last dia mati. Namanya Dabus if tak silap. Sedih bila mengenangkannya. Tapi yela nak marah anjing pun binatang juga. Erm..


Misya : Wefie dengan musuh namanya ni.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...