Monday, August 8, 2016

Raya 2016 lebih tenang di office baru...

Salam. Walaupun Syawal dah habis tapi nak story jugak. Hehe. This year is my first time celebrate Raya @ our new office di Menara Prisma, Putrajaya. Suasana dan feel nya memang berbeza kat sini. Since Ramadhan lagi saya terasa perbezaannya malah feelingnya lebih bermakna berbanding tahun-tahun lepas. Maybe this year saya lebih banyak fokus kepada spending time with friends and family. Seriously Ramadhan dan Syawal kali ni saya lebih tenang dan happy. :) Syukur Alhamdulillah...

So, kali ni office kami diberikan tugas mengikut kumpulan Inovasi masing-masing. One of the group tugasnya deco photobooth yang cantik ni. Wajiblah posing dulu kan...


Tema ala-ala kampung memang semua serbu la photobooth ni.

Jangan lupa selfie ya. Ready for Raya @BKKM, Putrajaya

Part of my friends.. Sebilangannya takde masa ni sebab outstation.

Kami memang antara team yang giler-giler kat office. hehe


Kalau kami gelak ketawa, 1 wing boleh dengar. haha




Meriah tak?



With Kak Riz..


Dayah dan Ira datang menggiler dorang.. :p


Sebelum makan mestilah kena dengar ucapan daripada Pengarah Kanan dulu.

Our Pengarah Kanan yang always cool dalam berucap. Deco-deco kat dinding belakang tu, group Inovasi saya la yang buat. Haha..

Makan time!!


Apa-apa pun Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin buat rakan-rakan sejawat di Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan. Hope ukhuwah antara kita sentiasa terjalin. Selamat menjalankan tugas.. Hidup foodtech! haha tiba jek.. #ilovemyfriends



Misya : Susah cari kawan sejati.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...