Monday, August 15, 2016

Compcard Misya 2016 by Dak Teropong Studio

Salam. Salah satu keperluan seorang model adalah mempunyai compcard. Apa itu compcard? Kena baca istilah-istilah berkaitan modelling di dalam entry INI. 


Dah lama tak update compcard so peluang untuk buat compcard dengan photog terbaik seperti Dak Teropong takkan disia-siakan. Ramai yang cakap Dak Teropong ni cerewet dan sebagainya. Yes memang betul dia cerewet tapi kecerewetan dia menghasilkan gambar-gambar yang berkualiti. Bayangkan saya pakai contact lens sebelah terbalik pun dia tahu! Tudung senget pun dia suruh betulkan. Muka cerah, tangan gelap pun dia suruh makeup artist touch-up. Punya lah teliti! Hehe..Tapi saya puas hati dengan hasilnya. Berbaloi lah dengan apa yang saya invest.

So sesiapa perlukan khidmat model untuk product atau servis photography/videography/iklan/music video dan lain-lain bolehlah refer compcard saya ya. =)


Misya : Compcard ibarat resume untuk model.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...