Thursday, August 11, 2016

Aiskrim percuma untuk 1 menara!

Salam. Hoyeah baru-baru ni sempena anniversary owner bangunan tempat kerja saya di Menara Prisma, Putrajaya maka kami diberikan aiskrim percuma! Terhad sorang 1 jela. Hehe..  Alhamdulillah rezeki. 

Saya pilih aiskrim Top Ten ni. Memang favourite saya aiskrim gini.


 Muka memasing excited pi beratur nak amik aiskrim.

Kelakar juga rasa sebab orang-orang dewasa yang dok excited amik aiskrim. Tapi yela menara ni dah menempatkan pejabat-pejabat kerajaan dan swasta so memang orang dewasa jela ada. huhu


Seawal jam 12 tengahari orang dah start beratur. 

Yeay, kami dapat aiskrim free! Jom makan! Tq owner building. Moga murah lagi rezeki uols sebab belanja kami makan aiskrim..


Misya : Harap tambahbaik kemudahan parking kereta.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...