Thursday, July 14, 2016

Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016

Assalamualaikum wbt..

Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016  |  Bermula bulan depan, Lea akan update bloglist sebulan sekali. So dengan itu, sebulan sekali akan ada segmen bloglist untuk mencari bloglist baru. Jika berminat untuk masuk dalam bloglist blog Lea , bolehlah sertai segmen ni ye... Kelebihan sertai segmen seumpama ini dapat blogwalking dan tambah traffik blog... Kalau dapat masuk bloglist, mungkin akan tambahkan traffik juga. Mudah-mudahan yek...


Klik banner yer untuk sertai segmen ini


Segmen ni sangat-sangatlah simple... Cuma perlu buat follow blog, buat entry dan copy & paste aje... Pemilihan 10 blog adalah melalui random.org...

SEGMEN TAMAT : 31 JULAI 2016

Syarat Penyertaan :-

1. Follow blog Lea Azleeya

2. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
3. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry



<div style="text-align: center;">
Assalamualaikum wbt..</div>
<div style="text-align: center;">
<br /></div>
<div style="text-align: justify;">
<b>Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016</b> &nbsp;| &nbsp;<span style="font-family: inherit;">Bermula bulan depan,&nbsp;<span style="border-image-outset: initial; border-image-repeat: initial; border-image-slice: initial; border-image-source: initial; border-image-width: initial; border: 0px; font-stretch: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">Lea</span>&nbsp;akan update bloglist sebulan sekali. So dengan itu,&nbsp;<b style="border: 0px; font-stretch: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">sebulan sekali akan ada</b>&nbsp;<b style="border: 0px; font-stretch: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">segmen bloglist untuk mencari bloglist baru</b>. Jika berminat untuk masuk dalam bloglist blog Lea , bolehlah sertai segmen ni ye... Kelebihan sertai segmen seumpama ini dapat blogwalking dan tambah traffik blog... Kalau dapat masuk bloglist, mungkin akan tambahkan traffik juga. Mudah-mudahan yek...</span><br />
<div class="separator" style="border: 0px; clear: both; font-stretch: inherit; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; text-align: center; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">

10 comments:

  1. Thankz sudi join segmen lea..

    Follow done.. :)

    ReplyDelete
  2. saya join jgak segmen nie..
    btw..dah follow your blog...klau sudi boleh lar singgah n follow my blog...:)
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete
  3. Ade singgah dari segmen yang sama... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete
  4. hi ! good luck, dtg dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  5. Good luck ^^

    Assalam.. nak jemput join giveaway saya http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-by-anis-khalilah.html

    ReplyDelete
  6. singgah syawal

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete
  7. Hai .. salam singgah dari segmen bloglist yang sama..=)
    do visit me back=)

    http://edda414.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete
  8. Hai .. salam singgah dari segmen bloglist yang sama..=)
    do visit me back=)

    http://edda414.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete
  9. Hai .. salam singgah dari segmen bloglist yang sama..=)
    do visit me back=)

    http://edda414.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-sotskirtblogspot-ogos.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...