Monday, May 23, 2016

Photoshoot @Saiful Nang Academy Part 2

Salam. Dah tengok hasil photoshoot saya di Saiful Nang Academy Part 1? If dah, saya nak share Part 2 pula dengan wardrobe juga tajaan Alisha Faysal. Kalau Part 1 ala-ala pinky but Part 2 warna lebih gelap pula. Nak shopping baju-baju Muslimah yang cantik-cantik datanglah ke Butik Alisha Faysal di Bangi Central. Saya sangat teruja bila dapat gayakan baju-baju dari Alisha Faysal ni. Kain dia selesa dan lembut serta tak panas. Tak rugi anda memiliknya! Ok bukan nak story tentang baju semata-mata tapi nak update lagi my modelling portfolio. Hehe. If ada mana-mana butik memerlukan khidmat saya sebagai model bolehlah hubungi saya di 016-9561764. I will do the best untuk gayakan produk anda! =)




















Again tq to all photographers which is student-student di Saiful Nang Academy, my makeup artist Shine Matahariku, dan wardrobe by Alisha Faysal. If nak dapatkan khidmat mereka just klik je nama mereka ya!=)

Misya : Seronok dapat bantu jayakan bisnes busana Muslimah.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...