Saturday, April 23, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

4 comments:

  1. Assalamulaikum.Hi Ucing datang dari segmen yang sama.Anda di jemput untuk sertai segmen tonton animasi pendek uk20 free gift.(>.<)

    ReplyDelete
  2. Ade Singgah...
    Selamat bersegmen semoga berjaya.. :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen buat Misya, semoga berjaya !

    ReplyDelete
  4. Singgah sini
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...