Friday, March 11, 2016

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016


Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

sekian.

2 comments:


  1. Assalamualaikum , ubai nak ucapkan terima kasih sebab sudi join segmen ubai kali ini . jasa korang amat di hargai.Dekat bawah ni korang boleh tengok siapa yang menang untuk segmen bloglist ini ya. terima kasih dan maaf sebab lambat BW ke blog anda .:)

    Searai peserta - http://www.kataubaid.com/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    Senarai Pemenang- http://www.kataubaid.com/2016/03/pemenang-segmen-bloglist-kataubaidcom.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Singgah blogwalking daripada segmen yang sama..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...