Tuesday, March 15, 2016

Photoshoot Tema Warisan, Makeup ala Angelina Jolie

Salam. Erm dah lama tak share about my photoshoot session. last month my friend merangkap Make-Up Artist (MUA) iaitu Aishiteru Mazz ajak join photoshoot bertemakan warisan. Kebetulan memang saya ada baju songket Sarawak yang baru je tailor siapkan, so terus jela shoot. Mazz kali ni nak bereksperimentasi make up ala-ala pelakon Hollywood Angelina Jolie. Saya tadah jela muka as long tak nampak macam hantu sudahlah. Haha.. Jom tengok hasil-hasil photog yang hebat antaranya dari Azali Photog dan Nasir Ibrahim. Lokasi di Kompleks Sukan Air, Putrajaya. 
















Misya : Gadis Melayu.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...