Tuesday, March 15, 2016

Mango Cheese Cake by Elynn Nordin

Salam. Wow sape suka manisan/deserts? By Elynn Nordin, beliau mengeluarkan Mango Cheese Cake yang sangat lazat ni. Saya memang peminat produk-produk kek dari Elynn Nordin ni sebab sedap-sedap. So kali ni try pula Mango Cheese Cake ni. Serius rasa dia sangat superb! Dalam bentuk soft frozen serius time panas-panas makan ni confirm terasa nikmatnya. Mangga nya pun manis. Berbaloi lah beli RM10 sepotong. Walaupun size nya takde besar mana tapi sebab dia tebal dan padat kenyang juga makan sorang-sorang.


Kalau nak order boleh contact Kak Elynn ni seperti nombor dalam gambar atau terjah fb beliau di SINI. Kak Elynn ni glamour tau pernah masuk newspaper hasil bisnes bakery dan cake beliau. 


Misya : Takde bakat bake and deco.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...