Saturday, March 12, 2016

2 peserta Segmen Bloglisted Misya bertuah bakal direview!

Salam. Congrats kepada 2 blogger yang terpilih untuk di review oleh saya selepas menyertai Segmen Bloglisted by Misya. Mereka adalah : Tahniah buat Salina dan Najwa. Saya akan review blog anda tak lama lagi. Maaf lambat update pemenang sebab ada beberapa kesulitan tak dapat dielakkan termasuklah saya admit ke hospital (boleh baca SINI). Nanti dah review saya inform ya. TQ sudi sertai segmen saya.=) Yang lain tak berjaya jangan sedih. Seperti dijanjikan semua peserta telah dimasukkan dalam bloglisted saya. Boleh view di sidebar blog saya. Nanti ada lagi anda jangan serik join tau. TQ again atas sokongan anda semua. =)


Misya : Janji jangan dicapati.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...