Tuesday, November 10, 2015

PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1

Klik untuk join

1 comment:

  1. Terima kasih sudi join Pencrian bloglist by wawa :)
    Alhamdulillah keputusan sudah diumumkan dan maaf ye sebab lewat sikit update. Dan jangan lupa tau undi wawa dalam lynk.my ni. Dan kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, boleh tekan link ni jugak tau. http://lynk.my/bx6

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...