Tuesday, November 10, 2015

Happy Deepavali and Happy Holiday!

Salam semua. Best kan dapat cuti tengah-tengah minggu camni. Tapi lagi syok if dapat cuti hari Isnin atau Jumaat. Ngehehe... But apa-apa pun, Happy Deepavali to all my friends who celebrated it! Semoga anda bergembira di hari Deepavali ini dan kehidupan anda secerah cahaya Deepavali selamanya... So far saya ramai kawan di kalangan warga India yang beragama Hindu. Ada yang jadi bisnes partner saya pun ada. Seronok dapat mengenali pelbagai latar belakang. Happy Deepavali again..=) Yang tak celebrate tu Selamat Bercuti! Esok dah start kerja balik.. Hehehe...


 May ur life is fill with joy, love and happiness.



Misya : Berangan pakai kostum tema Bollywood.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...