Thursday, September 3, 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

15 comments:

  1. Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan sini.

    http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  4. nysa dari segmen yang sama . jalan jalan and singgah sini :) goodluck ! jom ke blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama..gud luck

    ReplyDelete
  6. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    ReplyDelete
  7. salam..singgah sini good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari segmen yang sama.gd luck done follow.
    http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

    ReplyDelete
  9. Singgah jalan2 sini dari segmen yang sama...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...