Tuesday, September 15, 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Klik banner untuk join

Puas saya cari gambar yang sesuai untuk dikongsikan dalam entry segmen ni. Seingat saya ada gambar-gambar saya dengan bendera Malaysia mahupun sambut Hari Merdeka. Entah mana-mana saya save. hehe. Nampak sangat tak patriotik! :p Ooopss! Saya masih anak Malaysia sejati ya. Last-last saya terjumpa foto saya dan husband di Korea semasa honeymoon last 2 years berlatar belakangkan bendera Malaysia. Masa tu di atas feri menuju ke Nami Island. Rasa bangga tiba-tiba menerpa bila melihat Jalur Gemilang berkibar megah di atas feri tersebut. Hujan emas di negeri orang, tetap sayang negeri sendiri. Hope Malaysia terus maju. Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi. Heh!;)

Story penuh di SINI.


Misya : Nak honeymoon lagi.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...