Friday, September 18, 2015

Mercedes disalut dengan emas!

Salam. Perghhhhhhhhh kereta mewah jenama Mercedes bersalut emas dan berlian! Walawehhh ini orang betul-betul kaya je leh beli kereta nih. Tapi kalau saya orang kaya pun fikir banyak kali nak beli keta nih. Comfirm jadi buruan pencuri mahupun perompak. Entah berapa juta ler harganya tidak diketahui. Siapa beli ni memang kena escort sentiasa. Nak keluar malam sorang-sorang pun tak berani. Tapi ada ke perompak nak curi? Sebab warna dia je dah sangat obvious dan bersinar-sinar. Dari jauh dah leh nampak. Huhu. Tapi keta hebat gini sudah semestinya dilengkapi dengan sistem keselamatan yang canggih. If dicuri sekalipun mesti senang polis nak detect. Kalau accident, ada la mereka-mereka yang tumpang tolong sambil rembat serpihan-serpihan emas dan berlian di atas jalan. hehehe..
Misya : Malang tak berbau.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...