Monday, August 3, 2015

Shopping Raya istimewa di Elken with Misya!

Salam semua!! Ahha saya tahu ramai kat luar sana peminat produk luar biasa Elken. Sebab di bulan perayaan ni, bertalu-talu wasap saya terima. Ada yang nak cantik, nak slim, nak sihat, nak bagi hadiah pada yang tersayang dan macam-macam lagi. Jadi untuk memeriahkan lagi musim Raya ni saya akan bagi sesuatu yang istimewa jika anda membeli-belah dengan saya. Nak tahu apa dia? Kenalah wasap saya dulu. Hanya yang bertuah saja saya akan berikan tawaran istimewa ini!>_~ Special price ke?? Ada diskaun ke??;) Jeng-jeng-jeng surprise!!! Jadi, apa tunggu lagi? Terhad sehingga 15 Ogos ini sahaja!!! Jom cantik, sihat dan bergaya di Hari Raya dengan Elken! 


Misya : Suka jualan murah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...