Tuesday, August 25, 2015

Loose Piece DX/Charms boleh bayar ansuran AEON!

Salam semua!!! Berita baik!! Disebabkan kehebatan DX & Charms tanpa henti, maka ramai bertanya-tanya boleh tak beli loose piece secara ansuran AEON. Sebelum ni memang tidak dibenarkan sama sekali. Wajib ambil pakej baru boleh ansuran melalui AEON. But Alhamdulillah baru-baru ni company mengkhabarkan loose piece pun dah boleh buat instalment!! Syukur sangat-sangat. Saya dan para dealer lain yang masih aktif memang dah lama menantikan berita baik ini. Sebab ramai customer dah pernah beli set pakej then just nak add-on loose piece cuma tak mampu nak beli via cash/credit card. So, now anda berpeluang memiliki DX/Charms walaupun loose piece!! takpe, beli sikit-sikit nanti dapatlah 1 set!=)   


Harga Cash DP adalah harga ahli secara tunai. If nak guna kemudahan AEON Credit wajib register ahli RM79.50 sebagai syarat. Ezy Pay adalah via credit card 0% interest. Bagi tempoh AEON instalment depends produk apa yang nak dibeli. Instalment sudah termasuk interest 1%. Tetapi tawaran bayaran ansuran ini terhad sehingga 25 September 2015 sahaja!!! So, jangan tunggu lagi. Cepat-cepat hantar kepada saya apa yang diperlukan untuk apply AEON di bawah. Senang saja.. 

Untuk yang bekerja : Ic copy, payslip 1 bulan, bank statement dan epf statement/surat pengesahan majikan (jika ada).

Untuk yang berniaga : Ic copy, salinan SSM, bank statement company 3-6 bulan, bank statement personal 1 bulan.

Untuk agen insurans : Ic copy, statement komisen 3 bulan, bank statement 3 bulan, epf statement jika ada.

Tidak bekerja/suri rumah/ student/blacklist : Ngeeee this one special case.^^ Memang kena cash/credit card. Sometimes bad payment boleh try apply lagi.


Hope info saya ni dapat membantu anda merasai kenikmatan memakai DX/Charms yang superb ni. Info lanjut jangan segan-silu contact saya seperti berikut :


Kalau saya terlambat reply anda, jangan risau saya tetap akan reply. Cuma sometimes tengah ada urusan yang tak dapat dielakkan. Saya sayang semua customer saya. Lets shopping!=)


Misya : Sudah ada 5 set.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...