Thursday, July 9, 2015

Supermodel Hayat Bussaina beli Kurma Elken!

Alhamdulillah terima kasih kepada my fren supermodel Muslimah Kak Yatt kerana sudi membeli Kurma Arab special edition Ramadhan-Raya keluaran Elken dari kami. Semoga Kak Yatt dan family diberkati Allah swt di bulan mulia ini.


Stock dah tak banyak!!!
Harga sekotak RM19.00
PROMOSI!!!
BELI 3 KOTAK RM49.00
BELI 8 KOTAK RM120.00
Boleh dihadiahkan kepada sanak-saudara dan kengkawan semasa menziarahi di Hari Raya nanti. Eratkan silaturahim dengan buah kurma Arab terlazat dan terlaris di Malaysia!!!! Dibungkus sebiji-biji bagi mengekalkan kebersihan dan kualiti setiap butir kurma anda. Tak terlalu manis, tak terlalu kering atau basah. Just nice!!


Jom order sebab stock dah tak banyak! Habis stock no more restock sebab kurma ini adalah special edition. Hanya keluar di musim puasa dan raya. Raya pertama biasanya dah out of stock!!

Wasap/pm segera ke 016-9561764!
Wasap/pm segera ke 016-9561764!
Wasap/pm segera ke 016-9561764!


Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!Misya : Waktu kecil tak suka makan kurma sebab bentuknya macam lipas.

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...