Wednesday, July 22, 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Klik untuk join
Nak tag Farah Waheda.. Sebab beliau antara pembaca dan pengomen setia blog saya. ^_^ Kisah raya yang takleh dilupakan? I think masa kecil kot saya pernah collect duit raya almost RM500! Masa tu kira dah banyak giler dah tu! huhu.. Alhamdulillah now bagi duit raya kat budak-budak pula.=)

31 comments:

  1. terima kasih Cik Misya kerana sudi tag Farah...In Shaa Allah, akan cuba untuk join segmen ini...

    ReplyDelete
  2. Thanks join ! Wow 500 banyak tuuu. Masa kecik2 dah sampai 100 pun happy kemain tauu. Inikn pulak 500.

    ReplyDelete
  3. goodluck!

    aah..budak2 kecik mmg boleh dpt rm500 duit raya..anak ena baru umur 2 tahun plus, syawal belom abe, duit raya dh rm600 lebih..hee

    ReplyDelete
  4. goodluck!

    aah..budak2 kecik mmg boleh dpt rm500 duit raya..anak ena baru umur 2 tahun plus, syawal belom abe, duit raya dh rm600 lebih..hee

    ReplyDelete
  5. Ehem ! , Emma join segment ni jugak :)
    Selamat Hari raya :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. wah.. best tu.. RM500.. kaya!
    saya pula ada 2 kisah yang mmg xdpt lupa spjg raya 2015 ni

    baca lagi di sini: segmen blogwalking lepas raya

    ReplyDelete
  7. jalan2 dri segmen yg sama..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    wah best la pernah dpt sampai rm500...

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  10. dulu seronok kumpul duit raya...round merata....hehehe...nostalgia sungguh...

    Salam Aidilfitri....Sal follow sini...

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama dn follow sini :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama dn follow sini..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama dn follow sini..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. dtg dari segmen yg sama :)

    http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yana sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  17. Salam Aimi..Kak Lya singgah beraya kat sini ... Jom singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  18. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  19. Hi qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heeee~

    ReplyDelete
  20. salam aimi, selamat bersegmen, jemput singgah blog kt

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  22. Azri singgah dari segmen yg sama. #SalamEidMubarak #2230

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  23. goodluck sis :)

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  24. Salam & hye Aimi.. Singgah sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  25. HAii..
    Dari segmen yg sama...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  26. HAii..
    Dari segmen yg sama...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  27. kita di segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  28. Segmen dah tamat. jom jalan blog peserta lain pulak:) hehe
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/08/tamat-segmen-blogwalking-lepas-raya-now.html

    ReplyDelete
  29. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...