Thursday, July 9, 2015

Make-up artist, Nora puji DX Lingerie!

Salam. Ahha sape dah pakai pakaian dalam pemulihan bentuk badan DX Verve from Elken? Belum lagi?? Why?? Alangkah ruginya anda tak mencuba dan feel kesedapan DX Lingerie ni. Huhu. Bukan orang biasa je yang akan suka malah bekas make-up artist yang terkenal iaitu Kak Nora; pernah make-up wedding Wardina Safiyyah dan Ziana Zain pun mengakui kehebatan DX Lingerie! Saya berpeluang ke rumah Kak Nora yang sangat sporting ni untuk mendapatkan feedback dari beliau. Bukan senang nak jumpa orang yang pernah popular one time ago. Now Kak Nora memiliki perniagaan makanan sendiri. Memang business woman yang sangat berjaya tapi tetap humble. Tq Mummy for your support!=)





Sape nak juga boleh wasap saya 016-9561764. FREE TRIAL OK!=)


Misya : Suka artis yang tak sombong.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...