Friday, July 3, 2015

Kurang 24 jam segmen blogwalking misya tamat!!

Salam Jumaat semua.. Kurang 24 jam lagi segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya akan tamat. Anda dah join? Kalau belum boleh klik banner kat bawah ni. InsyaAllah saya akan follow dan blogwalking ke semua blog peserta yang join. Merapatkan ukhuwah sesama kita di bulan mulia ini.=) 


Yang nak blogwalking boleh terjah ke senarai peserta di SINI. Selamat menziarahi...=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...