Friday, June 26, 2015

Potluck 2 hari sebelum Ramadhan..

Salam.. Erm dah puasa 9 hari baru teringat nak update entry saya berpotluck bersama-sama teman ofis. Meriah beb! huhu. Jangan melelh plak air liur tu ya. ;) Kebetulan kami baru je lepas habis event besar seminggu sebelumnya maka person incharge event tu iaitu Kak As berbesar hati nak belanja 1 ofis makan. So kami pun sama-samalah menyumbangkan potluck masing-masing. Menu utama iaitu nasi minyak di sponsor oleh Kak As sendiri. TQ Kak As!

Ahha meja utama.. Oops, ini baru 1 meja. Ada 3 meja tau. Hehehe. Macam-macam ada. Spageti, lasagna, laksa dan macam-macam lagi.

Meja air dan deserta. Siap ada rojak lagi tuuu..

Meja ketiga penuh dengan manisan dan kudap-kudapan.

Selfie jap. Hehe..

Inilah Kak As.. 


Serbu jangan tak serbu. Almaklum bulan pose nanti takde dah cenggini. Huhu.

Hanya ini yang sempat saya sumbangkan. Kebetulan baru balik dari Kuantan, borong kopok lekor kat sana. Alhamdulillah licin tau dorang makan! Hehehe..

Nasi minyak yang superb marvelous. 

Seronok sekali sekala berpotluck cenggini. Mengeratkan silaturahim. Kalau tak masuk ofis hadap PC, kul 5 punch card balik rumah. Kurang kemesraan di situ. Hope leh wat lebih kerap. Lepas Raya nanti la. Huhu. Ok Selamat Menyambut Ramadhan!=)

Misya : Officemate saya ramai pandai masak.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...