Wednesday, June 3, 2015

Photoshoot model DX Beauty Journey...

Salam. Hola.. Ingat lagi sesi photoshoot yang pernah saya war-warkan dalam entry before THIS? So, Alhamdulillah, shooting telah pun selamat dijalankan.. Elken sangat-sangat efisien sampaikan mekap, bersiap dan shooting hanya amik masa beberapa jam saja! Sungguh luar biasa. Sangat senang bekerja sebegini. Lets zoom apa yang berlaku semasa photoshoot dijalankan.

Tahu tak make-up artist ni dari mana? Dijemput khas dari Amber Chia Academy! Mereka semua dilatih secara profesional dan merupakan anak didik supermodel Amber Chia. Perghhh...

Ready untuk diconteng-conteng muka. huhu

Selfie jap with naked face. Yang penting my skin bersih ok. Ngehehe..

Sikit demi sikit...

Finally inilah hasil mekapnya! With my MUA.. Tak ingat siapa namanya. Suka dia mekap.

Wah posing selfie berangan sat! Hahaha..

With organizer, Crystal.. Sangat bagus dia bekerja. Layan semua model dengan baik.

Rasa macam dah lama tak mekap heavy camni. By the way suka mekap ni!




Wah skills posing depan kamera saya masih tajam lagi rupanya! Hehehe... Seriously terubat jiwa saya nak posing persis model depan kamera. Yang bestnya photographer dia wanita. Bagus betul la Elken ni. Sangat memahami keperluan kami!

With sis Diana.. Cek mek molek dari Kelate ni pun terpilih jadi model tau.

Kak Dilla.. Slim gila body dia. huhu..


Nantikan hasil photoshoot ini dalam entry akan datang ya! If story semua tak syok. Hehe...


Misya : Model kejayaan diri sendiri.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...