Wednesday, May 6, 2015

Happy Birthday to my lil'bro!

Salam.. Alhamdulillah 15 April 2015 naik setahun lagi usia adik lelaki saya. Dah besar dah adik along ni. Tapi perangai still macam budak-budak. Huhu. So sebagai hadiah saya belanja lah kek sebiji. From Bakers Cottage. 1st time beli kek aiskrim kat Bakers Cottage ni. Really sedap tapi terlampau cepat cair! Takpela, untuk sekali makan setahun sekali for my lil'bro. Happy Birthday adik! Semoga dilimpahkan rezeki, rajin-rajin bekerja, dan menjadi anak lelaki yang soleh dan bertanggungjawab terhadap family. Along sentiasa doakan adik..:)


Look delicious rite? Memang sodap!


Kebetulan my uncle and aunty (kanan sekali) from Manjung, Perak pun datang.. My lil'bro, satu-satunya anak lelaki in my family. 



Misya : Setiap hari usia bertambah sehari.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...