Monday, April 27, 2015

MENANG BLOG SPECIAL || Segman Review Blog By Ombak Bergigi

Salam.. Alamak tak sangka dalam banyak-banyak segmen ada juga tersangkut sebagai pemenang. Hehe almaklum blog saya ni kurang bertuah ckit susah nak menang pape segmen. Tapi apa-apa pun tq so much to organizer segmen INI yang sudi pilih saya sebagai SPECIAL BLOG untuk di review! Wah blog special tuuu.. Segan saya. Nothing special here... Ngeeee...



Misya : Setiap manusia mempunyai keistimewaan masing-masing.

2 comments:

  1. Tahniah sis :)

    jom shopping bawah RM50 :) Awasss !! Hanya wanita sahaja boleh baca , lelaki tak boleh tapi sang suami nak belikan sang isteri boleh baca . jemput jemput :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/04/mascara-fibre-love-alpha-pink.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...