Saturday, February 14, 2015

SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE by http://www.adaa-inspiration.com



Komen tentang blog penganjur? Simple! Perkataan tepat untuk blog beliau. Tapi part sidebar tu saya rasa terlalu panjang. My suggestion wat scroll bar untuk widget yang panjang-panjang ni.=)


3 comments:

  1. tahniah aimi! awak menang hehe contact adaa di 0179329859 ok?

    http://adaa-inspiration.com/2015/05/14/pemenang-segmen-harmonize-with-nature/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...