Thursday, February 12, 2015

Bergaya dengan tudung JelitaSARA GoShop Royal Green!

Salam.. Ahha hari tu saya shopping tudung JelitaSARA kat tv GoShop ada 3 helai. So yang ni helaian kedua. Helaian 1st punya kisah ada di SINI. Tudung awning shawl ni mengingatkan saya pada tudung jenama Fareeda. Tapi dorang takde kena-mengena ok. Huhu. [Karang kena saman-menyaman pula] . Heh. First time tengok kat TV terus tertarik dengan tudung yang pengacara pakai. Lagipun memang tercari-cari tudung warna royal green ni. Plak tu ada tambah sequin kat lapisan luar tudung nampak lagi eksklusif design dia. So jom kita bergaya dengan tudung JelitaSARA eksklusif dari GoShop!=)

Cantek tak? Apa? Tudung nya sahaja? Orangnya? Ahakssss..:p

Sangat selesa tudung ni walaupun wajah saya kelihatan agak bulat yang penting tetap mencomelkan diri ini. Wakakakaka..:p

Nak beli juga? Klik SINI.

Oh ya saya baru check dah SOLD OUT rupanya tudung ni. Huhu.

Misya : Tengah giler shopping online.

5 comments:

  1. cantik tudung dia

    cik g singgah ^_^

    ReplyDelete
  2. @Ainim Suju Alahai siannya..Jomlah wat bisnes jana side income. Hari-hari adalah Hari Raya!=)

    ReplyDelete
  3. hehe lepas ni jelita sara call panggil jadi model =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...