Friday, January 23, 2015

Lets create pahala lepas mati..

Salam.. Perkongsian di Hari Jumaat yang penuh barakah. Mari create pahala banyak-banyak sampai kita meninggal dunia. Islam itu mudah. 



Part watercooler tu kalau boleh letak lah yang betul-betul berkualiti dan selamat diminum airnya. Kalau letak tapi last-last orang yang minum jatuh sakit, bukan pahala yang dapat tapi bala jadinya. Huhu. Contoh watercooler terbaik di SINI.


Misya : Tak ramai orang Islam adalah Islam sebenar.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...