Wednesday, January 7, 2015

Hajah Malaysia pun buat CBP Plus!

Salam.. Siapa kenal Hajah Malaysia? Namanya unik kan? Berasal dari Sabah datang ke KL belajar menuntut ilmu bersama-sama jutawan-jutawan CBP Plus. Hebatnya Hajah ni. Saya 1 group dengan beliau dalam ESM Meeting baru-baru ni. Seorang ibu tunggal yang sangat bersemangat waja membina kehidupan family nya. Salute! Now bergelar seorang Diamond Council Member seperti saya. Mencapai 8 daripada 9 faedah di Elken. Alhamdulillah... Kami boleh buat kenapa anda tak boleh buat?? Jom klik SINI apa hebatnya CBP Plus!


Misya : Malaysia tanah tumpah darahku.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...