Wednesday, December 31, 2014

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari sabtu.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

30 comments:

  1. Wahh macam best je ni

    Anis nak join gak la esok


    Jemput join bloglist Anis
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-anis.html
    Terima kasih

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. thanks sebab join :D nie senarai peserta yee :)

    http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    ReplyDelete
  4. Happy new year! :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama :)
    Follow back?

    Blog saya (click!)

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen sama :)

    http://thehaneul.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  7. singgah & follow sini ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama

    http://andisakinah.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama :)

    http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    dri segmen yg sama :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum. jenguk sini ye...
    http://xennov.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari segmen yang sama :D

    http://izzahisquare.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    jemput jemput melawat ya :)

    ReplyDelete
  13. Jom blogwalking ! Followback :)

    http://misspurple17.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  14. Jom singgah & followback

    http://misspurple17.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  15. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama

    http://norzakiahrosli.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama. follow blog awak jugak ;)

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  18. Hi.. dari segmen sama... peserta no.77

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  20. hai cantik :) follow blog awak :) http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/photo-card-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum! done follow.. bw sini dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah sis
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama ^^

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  24. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  25. Jemput join segmen saya, http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=1

    ReplyDelete
  26. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  27. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  28. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  29. singgah dari segmen sama :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...