Monday, December 22, 2014

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking


Hi Blogger ,
Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" by http://life-of-lyene.blogspot.com/ . Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjur blog .. 
** Klik BANNER untuk join sekali :) .


Tarikh tamat segmen 21 January 2015 .

17 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen lyene. Nak tekan follow tapi lyene dah lama follow so lyene mampu klik iklan nuffnang je. Lyene dah updated senarai peserta

    http://life-of-lyene.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-first-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Datang bw lagi :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg sama done follow #2146

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama misyaaaaa!
    http://kerusiburok.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama. Semoga bilangan followers bertambah. Seronok datang sini. Gudluck! Done follow. Mind follow back. http://lovingnur.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama ^^ Done follow

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://sitiaisyahjapanie.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. Done follow awak :) #teamfollowback

    http://thetroublemakersdiary.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. Hai,
    Singgah Blogwalking dari segmen yang sama.
    Jemput singgah kembali :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama :)

    http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum. follow here http://jgntension.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    p/s: hai

    ReplyDelete
  14. Assalam.. salam perkenalan.. jemput singgah sini yer. Tq.
    http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama
    Done follow. Do follow back.
    :)
    http://cikjelita899.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...