Friday, December 19, 2014

7 hari lagi sebelum Segmen : Nak join bloglist Misya 2015 tamat!

Salam semua.. Haaa 7 hari lagi segmen yang saya anjurkan ni akan tamat. So siapa yang nak masuk bloglist tahun baru 2015 saya ni, cepat-cepat hantarkan penyertaan okeys.. Nak tahu syarat-syarat penyertaan? Mudah je.. Tolong klik pada banner di bawah ya all my friends here..=)


Yang dah join atau taknak join tapi nak tambah kenalan, boleh blogwalking ke senarai peserta di SINI.



Misya : Belum set azam tahun baru. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...