Wednesday, November 12, 2014

Senarai peserta Segmen : Nak join bloglist Misya 2015!

Salam.. Haa dah join ke belum segmen ni? ;) Ramai yang komen kata nak join tapi tunggu dulu. Jangan tunggu lama-lama nanti terlupa, dah tamat dah segmen. Walaupun lambat lagi tamatnya, bek setelkan awal-awal entry penyertaan anda. =) Ok jom tengok senarai peserta yang dah join segmen Segmen : Nak join bloglist Misya 2015! ni..




Yang dah join, tq so much for supporting! Jom kita blogwalking mereka-mereka yang sama-sama dah join. Yang belum sila-sila klik banner di bawah ya untuk join! Selamat mencuba!=)


Misya : Mahu pasang azam tahun 2015.

9 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...