Wednesday, November 12, 2014

Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas?

Salam semua.. Hooray! Hari ni on je dashboard ternampak page views sudah mencecah 800k! Syukur Alhamdulillah walaupun tak sehebat blogger-blogger termasyhur yang lain dah capai berjuta-juta reader tapi at least 1 pencapaian terbaik buat saya sebagai blogger part time. =) So, apa yang specialnya hari ni saya nak lancarkan segmen terpantas yang akan berlangsung selama 8 jam sahaja! Memang saya suka dengan angka 8 ni sebab manyak ong la kata orang cina. Huhu.. Camne nak join?

1. Mestilah wajib jadi follower saya!
2. Buat 1 entry bertajuk : Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas?
3. Copy paste banner di bawah dan backlink ke entry ini.

Link untuk copy banner di SINI.

4. Special request! 
Sila jawab soalan ini : Jika anda diberi masa 8 minit untuk bertemu dengan saya, apa anda nak buat? Hehe..;) [Contoh : Selfie ke, ucap kata-kata semangat, bagi hadiah & etc]

5. Siap entry anda? Komenkan link entry anda di bawah ni ya!=)


So, siapa 8 terpantas yang join akan di review oleh saya! 1 entry 1 review tau..;) Selebihnya yang tak jadi 8 terpantas, akan masuk dalam bloglist saya.. Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat hantarkan link penyertaan anda! Kita tengok siapa yang kena! ^_~

Tamat jam 5.30 petang 12 November 2014!

Jangan lupa dijemput semua join segmen bloglist saya untuk tahun 2015 yang sedang berlangsung di SINI.

Misya : Tak kuat lari. 

5 comments:

  1. Saya join. Hehehehe.

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misha-siapa-terpantas.html

    ReplyDelete
  2. N join juga :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

    ReplyDelete
  3. sy sudah join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

    ReplyDelete
  5. saya join....
    http://yangbaik.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...