Monday, November 17, 2014

Review Terpantas Versi 3 : Blog Cerita Ejoy


Salam semua.. Haa... Tiba masa nak review pemenang yang join Segmen 8 Jam bersama Misya yang saya launch baru-baru ini. So, siapa blogger pertama yang bertuah ni? Blogger yang dimaksudkan adalah Haffizul Iskandar atau nama manjanya Ejoy.. Blog Ejoy ni simple je. Almaklum blogger lelaki memang simple. Huhu.. Walaupun baru, tapi sudah ada style sendiri mereka blog. Hope terus maju jaya dalam dunia blogging ya!=) Siapa-siapa nak bw boleh klik header Cerita Ejoy dia atas..



Dalam segmen tu saya ada tanya 1 soalan kepada para peserta. Kalau diberi masa 8 minit untuk bertemu dengan saya, apa dorang nak buat/cakapkan? Menjawab kepada persoalan Ejoy yang ditujukan kepada saya, hehehe.. Actually saya jana pendapatan melalui bisnes. Bisnes apakah itu? Klik SINI. Alhamdulillah income 5 angka sebulan dalam tangan as part timer. Kalau melalui blog ni, saya dapatlah sikit-sikit melalui nuffnang. Saya berblogging untuk meluahkan daya kreativiti sebagai penulis. Almaklum dulu pernah bercita-cita nak jadi penulis. Ahaks.. Okla, insyaAllah Ejoy one day nanti kita bertemu ya. Nak tanya pasal bisnes? Do wasap me directly  at 016-9561764. =)


Misya : Perniagaan punca 9/10 rezeki.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...