Thursday, November 13, 2014

Pemenang Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas?

Salam semua.. Semalam saya lancarkan segmen singkat special meraikan page view saya mencecah 800k. Terima kasih buat mereka yang sudi dan sempat join. So tamatlah sudah Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas? Jadi, siapakah yang terpantas itu??? Jeng-jeng-jeng... 


Sehingga jam 5.30 petang semalam hanya 5 orang peserta sahaja yang join! Huhu siapa tak join tu sangatlah rugi sebab saya nak review blogger terpantas yang sertai segmen saya. Best-best entry dorang. Nanti saya akan review dan jawab 1 persatu soalan mereka. So siapakah 5 yang bertuah itu?


Tahniah dan terima kasih kepada mereka yang sertai! Tunggu review dari saya ya. Yang tak dapat join, InsyaAllah next time saya wat lagi ya.=) 

Misya : Pantas menaip sms.

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...