Thursday, October 23, 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman


11 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. good luck
    fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  9. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...