Thursday, October 23, 2014

Segmen Blog Review 48 Jam #1



http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html
Segmen Blog Review 48 Jam #1

Hai semua!Jemput join segmen simple ini.Syarat mudah je. :)

Syarat Penyertaan Giveaway.

1.Follow blog Wani.
2.Buat entri bertajuk 'Segmen Blog Review 48 Jam #1'.
3.Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4.Tinggalkan URL entri anda dalam ruangan komen entri ini.
5.Segmen ini berlangsung dari 23/10/2014 (9:00 a.m) hingga 25/10/2014 (9:00 p.m).

Berapa bilangan pemenang?Wani akan review blog semua peserta jadi kesemua peserta menang! =D Jadi,apa tunggu lagi,jomlah join! :D




6 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  2. Thanks sebab join ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. haii. sy dtg dari segmen yg samaa. happy blogwalking :D

    ReplyDelete
  4. salam singgah...sy dtg dr segmen yg sm :)

    ReplyDelete
  5. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...